Sandsjöbacka hela helgen

Sandsjöbacka Trail arrangeras med målgång vid Slottskogsvallen i Göteborg under helgen. Starten sker på olika ställen för de olika distanserna. Löparna får ta sig till starten på egen hand eller via kollektiva färdmedel om det är möjligt. I annat fall erbjuder arrangörerna busstransfer till starten.

Fredag:
2XU reflex run
Banan springs i mörker med markeringar av reflex. Starten går i Billdal och distansen är 25 km. Denna klassen ingår i både Sprint triple och Ultra triple.
Enar Andersson vann herrklassen på 1.56.30 och Colette Coumans vann damklassen på tiden 2.25.08

Lördag:
Salming 12k
Nytt för året var en bana på 12 km som går dagtid. Starten gick i Sisjön och vinnaren av herrklassen var Anton Landgren på tiden 52.02 och Sofie Düring vann damklassen på 56.29

30k
Starten för 30 k går vid Rastplats Sandsjöbacka. Loppet ingår i serien Tripple Sprint. Vann gjorde Hannes Hjalmarsson på 2.17.15 och Karin Nilsson på 2.30.23

Sätila Vision 44k
I Kungsbacka centrum startar klassen Sätila Vision. Loppet ingår i serien Ultra Triple.
Magnus Myrborg tog hem segern på 4.03.02 resp Mirella Carlsson 4.30.51

Söndag
Sätila Vision 22k
Söndagens klass på 22 km ingår i serien Sprint triple och här startar löparna i Kållered. Albin Andersson vann på 1.31.15 resp Lena Trillelv på 1.53.02

Aktivitus 82k
På söndagen går också helgen längsta lopp, ultraloppet. Löparna startar vid Tjolöholms slott. Loppet ingår i Ultra triple och Sebastian Pokorny vann herrklassen på 7.50.25 och Henriette Brynthe vann damklassen på 8.31.23 vilket också var nytt banrekord.