Sandra Lundqvist ny webbansvarig

Sandra Lundqvist är sedan i början av september ny webbansvarig för ultradistans.se. Sandra tar över efter Jessica Fremnell. 

Till sin hjälp med webben och publiceringar har Sandra, Mats Dänsel på tekniken och Jan-Erik Ramström på facebook. Även de bidrag och tips som ultralöpare skickar in till ultradistans.se utgör ett fint bidrag till helheten.

Sandra Lundqvist ingår i ultradistans landslagsgrupp och har flera placeringar i ultradistanstävlingar. I år har hon till exempel vunnit 24-timmars i finska Esbo och Olympian Race i Grekland. I höst väntar bland annat EM i 24-timmars franska Albi.

Till vardags är Sandra bosatt i Kristinehamn och ser fram mot att på ultradistans.se förmedla vad som händer inom ultralöpning och förhoppningsvis få fler att finna glädjen med ultralöpning.

Text: Jessica Fremnell