webbinarium: arrangörskap av ultradistanslopp

Den 2 juni hade Svenska friidrottsförbundet och Kommittén för ultradistanslöpning (KUL)  webbinarium  arrangörskap av ultradistanslopp. Webbinariet riktade sig till arrangörer av tidslopp (6h eller längre) samt standarddistanser inom ultra (50km eller längre) på väg.

Daniel Bergin, friidrottsförbundet och Jonas Wängberg, KUL höll i webbinariet med cirka 15 deltagare. Något av det som togs upp var sanktionering av lopp, banmätning och internationella mästerskap i Sverige. 

I höst kommer det ett nytt webbinarie för arrangörer av ultralopp. Preliminärt kommer vi att ta upp tidtagningssystem, resultatrapportering (SVFIF, DUV, Itra) samt svenska rekord och ultramarathon rekord. Mer information om det i slutet av sommaren.

Anteckningar från webbinariet finns på följande länk

Webinaruim 2/6 2024