Lyckat landslagsgruppsläger på Bosön.

I helgen gick årets landslagsgruppsläger på Bosön av stapeln. Helgen började på fredagen med middag och information om helgens aktiviteter. På lördagens morgon valde några sovmorgon medans ett gäng samlade ihop sig för morgonjogg.

Foto Jessica Svärd

Efter en god frukost blev det en intressant föreläsning från Linda Bakkman om mat för prestation och Simon Stark från Umara som pratade om det högaktuella ämnet rabdomyolysis. Mycket intressanta föreläsningar båda två.

Foto: Jessica Svärd
Foto: Jessica svärd

Fri tid för träning blev det efter dessa föreläsningar. Blandad träning i gruppen, långpass, gym, löpband. Efter lördgasmiddagen var det dags för ultradistans årsmöte där ny styrelse formades. Johan Steene tackar för sig som ordförande och istället tar sig Maria Jansson an denna roll.

 

Foto Lisa Eneroth

 

Årets KUL-person korades och i år gick priset till Bertil Palmqvist med motiveringen: att han alltid skapar en trivsam atmosfär och möter löpare, funktionärer och arrangörer med ett leende på läpparna.

Foto : Mikael Gottberg

 

 

 

Foto Jessica Svärd

Söndagen statrtade som lördagen, morgonjogg för vissa, sovmorgon för andra. Efter det föreläsning av löpteknikern Fredik Zillén. Föreläsningen följdes upp av praktiska övningar. Otroligt lärorikt.

 

Foto: Mikael Gottberg