Anmälan öppen för 2016 års KUL-helg

Den 11 -13 november är det dags för årets KUL-helg. En helg för alla som är intresserade av social ultralöpning, oavsett på vilken nivå man befinner sig.  I år arrangeras KUL-helgen i Stockholm och det går att delta i hela eller delar av det gedigna programmet. 

För årets KUL-helg är Ingrid Bertmar och Mats Dänsel värdar och de utlovar huvudstadsnära löpning i såväl stads- som naturmiljö.  Vilka löpturer som planerats meddelas i anslutning till helgen och till dem som anmält sig. Medlemmar i Ultradistans.se har rabatt och medlemskapet kostar 104 kr per år.

Eftersom KUL-helgen i år arrangeras i Stockholm har Ingrid och Mats tagit fram sex olika deltagaralternativ. Detta för att man tror att många som är hemmahörande i Stockholm kanske väljer att sova hemma men vara med på löpturerna och kvällsarrangemangen. Totalt finns det 40 sovplatser att tillgå för deltagande ultralöpare från hela landet.

Man kan vara med hela helgen och då bor man på Zinkensdamms vandrarhem med helpension samt får ta del av de näringsdepåer som kommer att finnas under löpturerna och även lyssna på den vid skrivande stund inte bestämda föreläsare som föreläser på lördagskvällen. Man kan även välja om man vill delta i allt utom boendet, bara löpturerna eller bara en av löpturerna. På så sätt hoppas arrangörerna att så många som möjligt kan delta i helgen.

Information om anmälan, hur du blir medlem och vad som exakt ingår finner du i detta PM:
KUL-helg inbjudan 2016 (1)

Följ KUL-helgen 2016 på Facebook

Om KUL-helgen 2015

Om KUL-helgen 2014