6 timmar i gallerian

Det fanns gott om tid att fönstershoppa I Marieberg Galleria utanför Örebro under söndagskvällen. Då avgjordes nämligen ett 6h inne i gallerian. Banan mätte en längd på 343 meter och underlaget var klinkers. Totalt samlade loppet 95 deltagare.

Arrangörsklubben IF 114 Sport är nöjda med årets första lopp och det var en härlig stämning under tiden.

André Rangelind sprang längst av alla med 74,229 km och vann därmed herrklassen. Yann Hellman sprang längst av damerna med 57,192 km

1. André Rangelind 2. Robert Aronica 3. Viktor Gustafsson

1. Yann Hellman 2. Maria Broström 3. Lisa Amundsson

Arrangören erbjöd även en motionsklass och där kom Lisa Eriksson och Jonas Collén längst med 47,560 km resp 60.109 km.

Marieberg Galleria skänkte 100 kr för varje löpare till hjälp i arbetsinsatserna mot bränderna i Australien.

Marieberg Galleria 6h ingår i Udda Ultra cup och nästa del i cupen blir Svampen 6h som avgörs längst upp i vattentornet Svampen, 52 meter ovan mark. Banan där är endast 93 meter och starten går den 1 maj kl. 10.00.

Text: Sandra Lundqvist