Landslagsledningen

Lotta Thörn, övergripande landslagsansvarig samt ansvarig för 100 km landslaget

Lotto Thörn
Lotta Thörn

Hemort: Lomma
Klubb: Scania Road Runners
Bakgrund: Ultralöpare med svensk rekord på 12h (2016). Går igång på löparbanor och långa raka asfaltssträckor. Löparegenskaper: Saknar framförallt egenskapen som säger att något inte går eller är omöjligt.

Målsättning: Skapa ett kraftfullt landslag som åker hem med medaljer från mästerskapen

E-post: lotta ( a ) ultradistans.se

Ansvarig för all landslagsverksamhet inom ultra.

Annika Nilrud, ansvarig för 24-timmarslandslaget

Annika Nilrud

Hemort: Timmervik (Göteborg)
Klubb: Hälle IF
Bakgrund: Började springa som trettioåring och såg aldrig någon anledning att sluta. I ärlighetens namn blev jag helt fast! Jag har varit en del av 24-timmarslandslaget sedan 2013, först som löpare och sedan som support. Numera springer jag bara kortare distanser för egen del, men ultralöpning är minst lika fascinerande och kul vid sidan om banan!
Löparegenskaper: Min bästa egenskap är förmågan att komma igen.
Målsättning: Att de svenska ultralandslagen ska bli så varma, sammansvetsade och medaljklirrande att till och med medtävlarna drömmer om att få springa för oss.
E-post: Annika (a) ultradistans.se

Karl Avedal, ansvarig för landslaget i Ultra trail

Karl Avedal

Hemort: Kvicksund
Klubb: Runacademy IF
Bakgrund: Började springa som vuxen, med högst försiktiga målsättningar, men upptäckte snabbt en kärlek till löpningen och blev allt mer såld på hela konceptet: enkelheten, möjligheten att få röra på sig genom olika miljöer och spektakulär natur, att kunna dela både utmaningar och glädje med andra som genomgår samma sak och se ifall man kan utvecklas till att springa snabbare och längre. Tycker om hela löpningens smörgåsbord och har tävlat på så korta distanser som 400 meter, men har fastnat allra mest för att få uppleva långa dagar till fots i bergsmiljöer och har via det funnit vägen till trail-landslaget.


Målsättning: Att fortsätta utveckla landslagsverksamheten inom trail, lyfta dess synlighet under och mellan mästerskapen och knyta ihop elitverksamheteten med breddidrotten och ungdomsidrotten och på så sätt skapa förutsättningar för både medaljer och ett positivt bidrag till en hälsosam och hållbar utveckling för samhället.