Fredrik Forsström – Fotrallyvinnare

Fredrik Forsström, foto: Kenneth LE
Fredrik Forsström, foto: Kenneth LE

Fotrally startade i torsdags den 25 juni 2015. Rekord anades, men kanske inte med dessa mått. Förra året gick vinnaren i 55 timmar. I år blev vinnartiden av Fredrik Forsström nästan 88 timmar. Åttioåtta timmars gång! Debutanten Pia Rosvall log hela vägen och knatade på i 69 timmar som bästa kvinna. Makalösa prestationer. Helt otroligt. 

Från http://fotrally.se :

Fredrik Forsström vinner Fotrally 2015 efter makalösa 87 timmar och 45 minuter

Ett ultrastort grattis till #5 Fredrik Forsström som i sitt 4:e Fotrally gick, gick, gick – från Gärdet runt hela Mälaren och nästan till Strängnäs IGEN… och vann! Han slog rekordet med 32 timmar och 45 minuter.

ETT MEGASTORT GRATTIS även till Jonas Davidsson som tog andraplatsen på samma tid som Forsis och till #1 Silvio Cannavá, # 43 Pia Rosvall, #4 PerOla Axelsson och #3 Niklas Grebäck som alla fullständigt krossade förra årets rekord på 55 timmar.

ETT STORT GRATTIS till Lag “Team Sweden” för seger i lagtävlingen, till Pia som slog debutantrekordet med runt 35 timmar, till alla er som uppnådde era mål eller slog era rekord – och till alla som helt enkelt kom till start!

ETT SUPERTACK till all härlig publik utmed vägen, alla engagerade följare via sociala medier och, sist men absolut inte minst, till alla funktionärer och andra inblandade som fått Fotrally 2015 att fungera i 87 timmar och 45 minuter. Inga funktionärer, inget Fotrally!

Epilog: Så… hur mår man dagen efter 87 timmar och 45 minuter?

Många har ställt sig frågan – vi ställde den till Fredrik Forsström vid lunchtid på tisdagen:
– Jag känner mig mest lite bakfull, fast med jättestora fötter. Jag har inga tillräckligt stora skor att ta på mig och jag går med kryckor.