Trans Scania 246 km

(Nästan) hela startfältet på Trans Scania 2015.
(Nästan) hela startfältet på Trans Scania 2015.

Sexton modiga själar kom till starten av årets soldränkta Trans Scania. 246 km tvärs över Skåne, på delvis svårnavigerad led med bråkiga kossor och slitsam natur som extra komplement till de många och långa kilometrarna. Tio gick i mål.  Vinnarna Linda Bengtsson och Fredrik Engdahl satte dessutom nytt rekord för loppet med över två timmar. STORT grattis till alla som genomförde loppet – vilka bedrifter!

Loppet är ett – i princip – icke supportat lopp, där det bara finns en dropbag-station för löparna, resten är upp till dem själva. Trans Scania startade 2010 under Stefan Samuelssons vingar, sedan har arrangemanget tagits över av andra eldsjälar.

Foton från Trans Scania, där det också återfinns resultat för alla.

Linda Bengtsson och Fredrik Engdahl, vinnare
Linda Bengtsson och Fredrik Engdahl, vinnare