Landslagsgruppens läger 2020

KUL’s landslagsgrupp samlar löpare som kan bli potentiella för landslagsuppdrag inom ultralöpningen och trail. Gruppen är till för att inspirera och motivera varandra samt byta erfarenheter och utvecklas. Gruppen arrangerar årligen ett läger på Bosön.
I samband med lägret kommer också föreningen Ultradistans.se hålla sitt årsmöte.

Hur du kvalar in till landslagsgruppen kan du läsa här.

Årets läger arrangeras den 31 januari till 2 februari. Helgen kommer fyllas med mycket löpning och under helgen gästas vi av Magnus Bergström som är legitimerad naprapat med över 20 års erfarenhet.  Han är också, som första naprapat i Sverige, Certifierad DNS terapeut och DNS tränare vilket innebär en flerårig vidareutbildning med fokus på rörelsekoordination, rehabilitering och prestationsförbättring.

 

Han jobbar med allt från elitidrottare, motionärer till kroniska smärtpatienter och har hjälpt några av Sveriges bästa ultralöpare tillbaka efter skador.
 
Optimal stabilitet för Optimal prestation
En bättre koordination av den stabiliserande muskulaturen ger ökad belastningstolerans och ökad prestation 
Lär dig hur du kan ta din löpning till nästa nivå genom att jobba med dynamisk stabilitet, andning och specifik löpstyrka.
Vi blandar teori och praktiska övningar. Du kommer att ha nya effektiva övningar att lägga in i din träning efter kursen. 

Känner du att du kvalat in i gruppen men inte fått inbjudan, hör av dig