Länge Leve Loppet!

Länge leve loppet
Spring ditt eget lopp varje söndag i april. Genom att registrera ett löppass på 2,5 km, 5 km, 10 km, 21,1 km eller 42,2 km kan du vinna fina priser som startplatser, avancerade tester hos Aktivitus och löparskor Brooks. Detta är ett virituellt löpevent som arrangeras av Sverige Springer, Jogg, Marathongruppen och Aktivitus.

Det kostar ingenting att vara med och du registrerar din runda på Jogg.se där också resultatlistor och flöden finns.

Länge Leve Loppet

Trailrunning Sweden Virtual Series

Trailrunning Sweden erbjuder en serie under april och maj med 8 olika virituella event. Du loggar din runda med hjälp av en gps-klocka eller en smartphone och registrerar sen rundan här. Efter varje gång har du chans att vinna fina priser från Icebug, Hoka One One, Enervit, Salming, Merrell, Nvii, Uswe och Trailrunning Sweden Store.

Det första delmomentet avgjordes på påskafton med 28 km trail och snabbast var Elov Olsson och Linnea Claesdotter.
Resultat

Trailrunning Sweden Virtual Series