EM i Ultratrail

Lördagen den 2 juli gick EM i ultratrail på ön Teneriffa, närmare bestämt i El Paso. Sverige ställde upp med ett lag på herrsidan bestående av Patrik Lindegårdh, Sebastian Ljungdahl samt Carl-Johan Sörman. På damsidan satte tyvärr C-19 stopp för deltagande av uttagna löpare.

Kerstin Rosenquist, ansvarig för ultralandslaget-trail säger i en kommentar:
”Banan var precis så utslagsgivande som de förutspådde och de som gick ut hårt i början fick slita på slutet. Jag är så glad över att ha fått vara med och supporta de här tre fina löparna och de gjorde verkligen allt de kunde idag!”

Bäst bland de svenska blev Carl-Johan Sörman på en 21:a plats, Patrik Lindegårdh på en 27:de plats och Sebastian Ljungdahl på en 35:de plats

Som lag placerade sig Sverige som 7:a.

Samtliga resultat finns här.